söndag 1 juni 2008

Möhippa!!!!!

Jaha då var möhippan över o jag hoppas att Matilda mår riktigt bra idag.
Vi tog henne hemma hos hennes svärföräldrar direkt efter dom tagit Håkan till sin svensexa. Visst blev hon snygg?Skämde ut henne genom att sätta henne i en kundvagn o gick o handlade på konsum i broby. Sen bar det av till folkrace hon var så duktig det såg riktigt roligt ut, när hon vann loppet(det var bara hon som körde) fick hon ett underbart fint litet pris o som i alla motorsporter sprutade vi ner henne, men det blev inget champange utan pomack(?).
Vi åt lite lunchmackor i sjöhagen o jag passade på att fånga lite grodyngel kände mig som 9 igen.
Passade på att gå på loppis också vi hade lite tid över, hittade 2 spelande skrin som jag fyndade.
Äventyrsrundan i njura var nästa på schemat, gud va det var varmt att springa runt där, stackars Tilda hon hade ninjadräkt o peruk, varmt!
Efter det stack vi till Seppo i Hanaskog o där fick hon sjunga in en sång själv o så sjöng vi en tillsammans, dom blev super. Är så impad på kusinvitamin, vilka lunger hon har, astmatösen.
Nu var man hungrig så det satt fint med paj när vi kom hem till Malin.
Höjdpunkten för dom flesta var det dax för nu, sexpartyt. Hittade lite smått o gott som inhandlades, längtar tills det kommer, hihi.
Sen blev det supa, sjunga o dansa resten av kvällen, tack alla tjejer för en underbar dag, o tack Tilda att du ska gifta dig:-)

Inga kommentarer: