måndag 30 juni 2008

Hemma igen....




Tänka sig vad snabbt helgen gick, men vi njöt i fulla drag. Åkte ju i torsdags kväll kom inte fram förrän vd halv 10 ,10. Trötta barn o trötta föräldrar så det blev sängen direkt. Som vanligt vaknade barnen tidigt så vi åt frukost med farmor o farfar o sen gick vi ner till campingen o lekte på lekplatsen o byggde sandslott sanden. Jag o pojkarna var där nere i 2 timmar, det var helt underbart att bara ägna mig åt mina små killar.
När Benza äntligen hade vaknat åkte vi till köpcentrat så pojkarna kunde handla något fint för pengarna dom fått av moster med man.
I lördags åkte vi till ölandsdjurpark till M o O:s stora glädje, men även för vår del. Tycker det är så rolgt att htta på något själva man får ut så mycket mer av allt. Det blev många goa skratt o även tårar. dom stod så klart M för, han ville göra mamma glad o frågade om vi skulle åka berg o dalb. tillsammans. visst sa jag tänkte att han bangar innan vi är uppe, men nej. Men han visste nog inte riktgt vad han gav sig in i, så tårar o skrik blev det för hans del, men nu är han stolt att han vågade, men han vill aldrig aldrig göra det igen. Så han slipper:-)

Nu går tvättmaskinen för fullt, inför nästa helg. Vi sticker ju till ydre countryfestival på torsdag kväll o kommer inte hem förrän på söndag. Barnen ska vara hos mam o Thomas o ha det gott o dogsen ska vara hos svärmor. så nu är det packa igen som gäller o planering men det är skojigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni haft det bra?
Har ni stuga på öland.
Vi åker nästa lördag ska med till djurparken.
Kramar mia