lördag 30 augusti 2008

Typiskt familjen Thomasson

Resan hit gick väl rätt så bra, Men för stakars Melwin som lätt blir bilsjuk var det inte roligt. Vi hann fram till campingplatsen men inte längre, lille Melwin börjar kräka. Sen lugnade det sig i några timmar det ända han klagade på var lite huvudvärk, men det får man ju ganska lätt efter att man kräkts.
När maten stod på bordet fick lillen hoppa i sängen orkade inte sitta upp mer, sen var det kört, migränen slog till med bomber o granater. Han har gråtit sovit o kräkts sig igenom natten, min lille älskling.
Nu ligger han på soffan bredvid oss o kollar tv, säger att han mår lite bättre, men man kan ju ha eftervärk länge.
Så sova det har jag inte gjort särskilt mycket inatt. Det roliga är ju att när Melwin äntligen somnat till nu i morse typ halv 7 ja då vaknar lillskit o vill ha frukost. Ja då var det bara att slänga väck Benza från sängen, slängde honom i Ozzians säng, så vi kunde äta. Sen gick vi ut med hundarna rastade dom lite i solen, ja för vi beställde fint väder o fick det.
Jaha nu kräkte han precis igen, va f.n är det för fel på honom måste ta tag i det på måndag.
Nej nu ska jag njuta lite till.

1 kommentar:

MLE sa...

Åh mosters lilla älskling, hoppas att det snart blir bättre. Men han har ju risk att få diagnosen migrän eftersom det finns i familjen. Älskar er alla. Saknar er, pussa alla från mig.